Gedocumenteerde leveringen
AIR-RO is de betrouwbare partner voor u

Gedocumenteerde leveringen 

Bij Air-Ro kun je terecht voor gedocumenteerde leveringen. Een gedocumenteerde levering houdt in dat een levering wettelijk veilig wordt uitgevoerd door onze koerier. Hierbij kan het gaan om uiteenlopende vertrouwelijke documenten, van een nieuw contract tot aan medische dossiers. Beveiligd transport is hierbij van groot belang. Deze documenten mogen niet in de verkeerde handen terecht komen. Een hoge mate van veiligheid is hierbij van belang, net zoals extra controles nodig zijn. Daarom voeren wij te allen tijde een identiteitscontrole uit, zodat we zeker weten dat de juiste ontvanger de documenten in handen heeft. Aangetekende pakketten laat je door Air-Ro leveren.

Waarom kies je voor een aangetekende levering? 

Aangetekende post is een optie waar klanten geregeld voor kiezen als het gaat om belangrijke documenten. Als een pakket aangetekend opgestuurd wordt, ben je er zeker van dat je een bewijs van versturen en ontvangst krijgt. Bij Air-Ro kun je kiezen voor een aangetekende levering. Dankzij ons beveiligd transport weet je zeker dat niemand anders jouw gevoelige documenten te zien krijgt. Bij veel stukken, bijvoorbeeld medische gegevens of juridische stukken, is het essentieel dat de privacy van een klant gewaarborgd blijft. Wat voor soort document je ook wilt laten leveren, bij Air-Ro ben je er te allen tijde zeker van dat onze gedocumenteerde leveringen wettelijk veilig geleverd worden.

Wat behoort vaak tot aangetekende post? 

Documenten kunnen om meerdere redenen vertrouwelijk zijn. Bij medische dossiers is het bijvoorbeeld van belang dat de privacy van een patiënt gewaarborgd blijft. Bij juridische kwesties is niet alleen de privacy van belang, maar is het tevens belangrijk dat bijvoorbeeld bewijsstukken niet in handen komen van een andere partij. Ook zijn er fraudegevoelige documenten waar voorzichtig mee moet worden omgesprongen. Tot slot worden ook producten met een hoge waarde vaak aangetekend geleverd. Een goed voorbeeld hiervan zijn gadgets zoals telefoons of tablets. Wat je ook gedocumenteerd aan wilt laten leveren, je bent bij Air-Ro aan het juiste adres. 

Hoe houden wij jouw gedocumenteerde leveringen veilig? 

De veiligheid van jouw vertrouwelijke documenten waarborgen wij op meerdere manieren. Ten eerste maken we gebruik van ons transportmanagementsysteem. Iedere levering volgen wij via Track & Trace. Zo zien wij meteen wanneer er iets aan de hand is, bijvoorbeeld wanneer onze chauffeur een andere route neemt. In zulke gevallen nemen we meteen polshoogte. Daarnaast voeren we bij de levering altijd een identiteitscontrole uit. Kan of wil iemand zich niet identificeren, dan leveren wij de documenten niet af en nemen we meteen contact met je op. Onze koeriers kunnen als getuige optreden.

Laat jouw aangetekende post bezorgen door Air-Ro

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er verscheidene soorten vertrouwelijke documenten waarbij het van belang is dat ze optimaal beveiligd geleverd worden. Ze moeten niet alleen veilig vervoerd worden, maar ook het leveren van de documenten dient wettelijk veilig plaats te vinden. Bij Air-Ro ondernemen we de stappen die nodig zijn om dit voor iedere levering te garanderen. Onze ervaren en professionele chauffeurs zijn hier speciaal voor opgeleid. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven. Wij zijn een veelzijdige leverancier. Van warehousing tot aan de levering van gevaarlijke stoffen, wij doen het allemaal. Kijk gerust rond op onze site en ontdek de mogelijkheden zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie.