Koeltransport
De oplossing voor uw logistiek

Om onze veelzijdige transportmogelijkheden staan wij bekend. Koeltransport maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat verse voedingsmiddelen echt vers in de schappen ligt door ons koeltransport, ook wel geconditioneerd transport genoemd. De chauffeurs van AIR-RO gaan uiterst zorgvuldig om met iedere zending, op deze manier garanderen wij voedsel- en verkeersveiligheid.

Specialist in koeltransport

Al jarenlang is AIR-RO specialist op het gebied van koeltransport en diepvriestransport. Onze wagens beschikken over een dubbele verdamper voor verschillende temperatuurzones. De trailers kunnen verdeeld worden over drie compartimenten: diepvries, normaal en koel of warm. Hierdoor is het mogelijk om diverse producttypen in één keer te vervoeren, dit is ideaal voor bijvoorbeeld supermarkten. De koeltrailers zijn van achtersluitklep voorzien, mocht er aan de achterzijde te weinig ruimte zijn, dan is zijlossing ook geen enkel probleem.

Geruisloos en een goede planning

Supermarkten zijn vaak gevestigd in woonwijken, geruisloos laden en lossen is dan van groot belang. Onze koelwagens zijn Piek-gecertificeerd, dit toont aan dat ze aan alle geluidnormen voldoen. Dus terwijl onze AIR-RO professional de vracht bij de lokale supermarkt lost, slapen de buurtbewoners – van jong tot oud – heerlijk door. Ook onze ervaren koerier die koeltransporten rijden werken volgens hoge kwaliteitseisen. Vaak zijn onze medewerkers langdurig aan ons verbonden en weten zij exact welke specifieke eisen aan het vervoer verbonden zijn. Om koeltransport in goede banen te leiden is communicatie en een goede planning van belang. De professionals op kantoor zorgen ervoor dat alles verloopt volgens planning. Zo weet je zeker dat het koeltransport van A tot Z goed geregeld wordt.

Wij ontzorgen graag

Wij zijn niet zomaar een transportbedrijf. Met meer dan twee jaar ervaring zijn wij een volwaardig logistiek dienstverlener in zowel binnen- als buitenland. Betrouwbaar en flexibel zijn twee belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf. Wij hebben oog voor specifieke wensen van jou als klant en ontzorgen je graag. De tarieven van koeltransport zijn afhankelijk van de goederen en de plaats van bestemming. De afleverdatum en het tijdstip spelen ook een rol. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je.