Koeltransport
De oplossing voor uw logistiek

Koeltransport 

Koeltransport staat ook wel bekend als geconditioneerd transport. Soms wordt de term diepvriestransport gebruikt, maar veel mensen associëren deze term vooral met eten. Koeltransport dekt beter de lading, want er zijn uiteenlopende soorten goederen die gekoeld vervoerd moeten worden. Hierbij kan het gaan om voedselwaren, maar ook medische middelen zoals vaccins moeten onder specifiek omstandigheden vervoerd worden. Bij Air-Ro heb je verschillende transportmogelijkheden. Ook voor gekoeld transport kunnen we je van dienst zijn. Dankzij onze zorgvuldigheid en professionaliteit kunnen wij de veiligheid van iedere levering garanderen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om voedsel of om medisch transport zoals medicijnen of vaccins. Dat is de kracht van Air-Ro.

Wat maakt ons tot een specialist in koeltransport? 

Koeltransport is in Nederland geregeld nodig. Vaak wordt hierbij gedacht aan voedsel, maar ook voor andere soorten goederen kan geconditioneerd transport nodig zijn. Gekoeld transport behoort inmiddels al meerdere jaren tot de specialiteiten van Air-Ro. Wij beschikken over meerdere voertuigen die geschikt zijn voor koeltransport. Zo beschikken onze wagens over een dubbele verdamper voor verschillende temperatuurzones. Trailers kunnen in drie compartimenten verdeeld worden: diepvries, normaal en koel of warm. Voor bijvoorbeeld supermarkten is dit perfect, want zo kunnen meerdere soorten voedsel in één keer vervoerd worden. 

De voordelen van geconditioneerd transport door Air-Ro 

Het mooie aan Air-Ro is dat wij diverse soorten klanten uit de brand kunnen helpen. Van supermarkten tot aan ziekenhuizen, wij leveren te allen tijde koeltransport op maat af. Niet alleen zorgen wij voor optimale temperaturen, maar tevens zorgen wij ervoor dat de goederen perfect beschermd worden. Voor diepvriestransport aan supermarkten is het tevens van belang dat er aan de geluidsnormen wordt voldaan. Al onze koelwagens zijn Piekgecertificeerd. Hierdoor kunnen wij leveren in woonwijken zonder dat iemand geluidshinder hiervan zal ondervinden. Onze professionele chauffeurs hebben jaren aan ervaring en weten precies hoe ze iedere klus moeten klaren. Op hen kun je bouwen. Door het gebruik van Track & Trace weten we altijd waar een levering is. Bijkomend voordeel zijn onze aangename tarieven.

Medisch transport 

Tot de koeltransport in Nederland kunnen ook verschillende soorten medisch transport behoren. Een goed voorbeeld hiervan zijn vaccins. Ten tijde van een pandemie is het nog meer van belang dat er geen vaccins onnodig verloren gaan. Daardoor is het essentieel dat deze items bewaard worden op de juiste temperatuur. Maar ook donororganen kunnen wij voor je vervoeren. Wij zorgen hierbij niet alleen voor de correcte omstandigheden, maar we kunnen deze items tevens snel aan je leveren. In sommige gevallen kan dit letterlijk het verschil tussen leven en dood betekenen.

Koeltransport door Air-Ro 

Voor diverse soorten leveringen kan het van belang zijn dat de omstandigheden optimaal zijn. Hierboven benoemden we al medisch transport, maar ook in het geval van gevaarlijke stoffen of andere soorten vracht kan het nodig zijn om een consistente en correcte temperatuur te hanteren. Dit maakt ons tot een specialist op het gebied van koeltransport. Gekoeld transport tot temperaturen van maar liefst -25 graden Celsius is een optie. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Via onze website kun je eenvoudig en snel contact met ons opnemen.