Project logistiek
De oplossing voor uw logistiek!

Project logistiek 

Project logistiek is één van de soorten transport waar je gebruik van kunt maken bij Air-Ro. Tot het project transport behoren alle soorten logistiek die voor een specifiek project binnen een bepaalde tijdsperiode geleverd moeten worden. Tijdens deze periode moeten diverse soorten goederen van A naar B vervoerd worden. Hierbij moet er niet alleen rekening gehouden worden met het tijdsschema, maar ook met de specifieke eisen die gelden voor
een project. Grote volumes moeten in korte tijd vervoerd worden. Hiervoor heb je een specialist nodig. Ons team van ervaren chauffeurs levert het maatwerk transport dat je nodig hebt. Daarom kies je voor Air-Ro goederentransport.

De bijzonderheden van project transport 

Projecten zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor heeft ieder project zo zijn specifieke eisen. Gelukkig ben je in dat geval aan het juiste adres bij Air-Ro. Maatwerk behoort tot onze specialiteiten. Wij zijn in staat om in korte tijd grote volumes te vervoeren, waarbij er rekening wordt gehouden met de speciale eisen waar onze klanten om vragen. Wij zorgen ervoor dat we de specifieke aanpak gebruiken die nodig is. Niet voor niets kun je bij ons
terecht voor het vervoeren van uiteenlopende zendingen, van medisch transport tot aan vertrouwelijke documenten. Wij zijn volledig toegewijd, houden ons aan de gemaakte afspraken en beschikken bovendien over jaren aan ervaring met projectmatig vervoer. Ideaal voor bijvoorbeeld de op- en afbouw rondom festivals.

De voordelen van Air-Ro goederentransport 

Project logistiek is iets waar onze chauffeurs erg bekend mee zijn. Dit is anders dan normaal goederentransport. Binnen een specifieke tijdsperiode moeten er grote volumes geleverd worden. Ook in de nacht moet er geleverd worden. Air-Ro staat 24/7 voor je klaar. Daarom zijn wij jouw ideale partner. Onze chauffeurs zijn niet alleen speciaal opgeleid, maar zij beschikken allen over meerdere jaren aan ervaring. Dankzij ons transportmanagementsysteem zijn wij in staat om Realtime Track & Trace uit te voeren. We weten exact waar een levering is en we grijpen meteen in wanneer het nodig is. Dit doen wij in situaties waarbij er bijvoorbeeld afgeweken wordt van de route of als de chauffeur te lang stilstaat. 

Verschillende soorten maatwerk transport 

Projecten hebben een bepaalde tijdsduur. Tijdens deze periode moeten er diverse soorten goederen geleverd worden. Dit moet op tijd gebeuren. Bovendien dient alles in orde te zijn. Tijdens de transport moeten de goederen veilig opgeslagen staan. Air-Ro regelt dit. Een goed voorbeeld hiervan is de op- en afbouw van festivals. Hierbij zijn verscheidene goederen nodig, van materialen voor bijvoorbeeld de opbouw van een festivaltent tot aan de backline voor muzikanten (bijvoorbeeld luidsprekers, versterkers, PA systemen en meer). Wij kunnen alles leveren. 

Project logistiek? Air-Ro helpt je

Wat je specifieke eisen ook zijn voor een project, Air-Ro weet precies wat er nodig is om de klus succesvol te klaren. Het is niet voor niets dat wij inmiddels samenwerken met diverse partners door heel Nederland. Zij weten wat ze aan ons hebben. Ook voor project transport kun je bij ons terecht. De combinatie van kennis van zaken, ervaring, toewijding, efficiëntie en snelheid zorgt ervoor dat wij de beste keuze op het gebied van project logistiek zijn. Laat je gegevens achter via onze website, zodat we snel contact met je op kunnen nemen.