Same day delivery
De oplossing voor uw logistiek!

Same day delivery 

Een groot voordeel van Air-Ro is dat je als klant gebruik kunt maken van onze same day delivery service. Same day delivery binnen Nederland is één van de opties waarvoor je kunt kiezen. Niemand van ons houdt van wachten. Het liefst ontvangen we een besteld product zo snel mogelijk. Bij veel webshops is het inmiddels de standaard dat als je iets bestelt, je het de volgende dag in huis zult hebben. Air-Ro gaat nog een stapje verder. Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om de bezorging dezelfde dag nog uit te voeren. Waarom zou je wachten als iets ook dezelfde dag nog geleverd kan worden? Daarom kies je voor same day delivery bij Air-Ro.

Wat is same day delivery? 

Same day delivery is een Engelse term. Naar het Nederlands vertaald betekent dit: bezorging dezelfde dag. Same day delivery is binnen Nederland prima mogelijk. Toch zien we dat bij veel webshops het nog altijd de standaard is om de volgende dag pas te bezorgen. Soms kan er simpelweg niet gewacht worden. Bij veel webshops heb je wel de optie om voor same day delivery te kiezen. Vaak gaat dit gepaard met hoge extra kosten. Bij Air-Ro kun je voor scherpe tarieven bezorging op dezelfde dag laten uitvoeren. Vandaag besteld = vandaag in huis. Wij zetten alle kosten voor je op een rij, zodat je weet wat je kunt verwachten van same day delivery. Let hierbij wel op dat wij same day delivery alleen in Nederland uitvoeren. Voor leveringen naar het buitenland is dit nog geen optie.

Wanneer is same day delivery een optie? 

Air-Ro staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om verschillende soorten goederen en documenten voor je te leveren. Dankzij deze 24/7 service kunnen wij spoedtransport voor je uitvoeren. Al binnen 1 uur kunnen wij voor je onderweg zijn. Zo weet je zeker dat jouw levering zo snel mogelijk arriveert, zonder dat er hierbij wordt ingeboet op het gebied van kwaliteit. Bij de levering van uiteenlopende soorten items en documenten is het mogelijk om gebruik te maken van same day delivery. Zo is het bijvoorbeeld een optie om vertrouwelijke documenten zo snel mogelijk te laten leveren. Dankzij same day delivery hoef je hier nooit lang op te wachten. 

Same day delivery in de nacht 

Het klinkt logisch dat wanneer je iets in de ochtend bestelt, je er in de middag of avond al over kunt beschikken. Maar wat doe je als je bijvoorbeeld als bedrijf in de nacht snel iets nodig hebt dan wel moet laten leveren? Dankzij onze 24/7 service kun je altijd terecht bij Air-Ro. Door ons gebruik van sleuteladressen is het zelfs mogelijk om ons iets te laten leveren zonder dat er personeel aanwezig is. 

Kies voor same day delivery bij Air-Ro 

Ons team bestaat uit ervaren en gedreven chauffeurs die zich iedere keer weer volledig inzetten voor 100% klanttevredenheid. Air-Ro maakt het mogelijk om iets wat je vandaag bestelt ook meteen vandaag in huis te hebben. Wil je meer weten over de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op.