Sleuteladressen
De oplossing voor uw logistiek!

Sleuteladressen 

In sommige situaties is het nodig om te werken met sleuteladressen. Dit houdt in dat er niemand aanwezig is om een zending aan ons te overhandigen. Hier kan ook sprake van zijn als een zending afgeleverd moet worden. In zulke situaties kan ervoor gekozen worden om de sleutel of code aan onze koerier te geven. Vooral bij nachtdistributie is dit vaak nodig. Dankzij de code of sleutel kan onze koerier de juiste zendingen volgens instructies ophalen.
Ook het afleveren van een zending kan op sleuteladressen plaatsvinden. Zo maken we distributie op onbemande locaties mogelijk. Bij Air-Ro kun je terecht voor verschillende soorten onbemande leveringen, van medisch transport tot aan gedocumenteerde leveringen.

Waarom maken wij gebruik van sleuteladressen? 

Er zijn situaties mogelijk waarin niemand aanwezig kan zijn om een levering te overhandigen dan wel aan te nemen. Dit komt vaak voor bij nachtdistributie. Natuurlijk is het mogelijk om iemand in te schakelen die deze taak op zich neemt, maar dit hoeft niet. Je hebt de optie om een sleutel of code aan onze koerier te geven. Hierdoor kan onze koerier zelf de goederen ophalen dan wel op de plek van bestemming afleveren. Zo maken we het jou gemakkelijker. Vertrouwen en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien zijn wij NIWO gecertificeerd. Je weet wat je aan ons hebt.

Kies voor distributie door Air-Ro 

Vertrouwen is van groot belang als er gebruik gemaakt wordt van sleuteladressen. Je wilt er zeker van zijn dat de geleverde sleutel of code niet misbruikt wordt. Daarom kies je voor AirRo. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen wij uiteenlopende goederen of documenten voor je leveren. Of het nu gaat om vertrouwelijke documenten of gevaarlijke stoffen, wij weten exact wat nodig is om alles naar behoren te leveren. Onze chauffeurs hebben
meerdere jaren aan ervaring. Zij zijn professioneel en streven altijd 100% klanttevredenheid na. Heb je instructies voor onze chauffeurs? Geen probleem, zij zullen hier rekening mee houden. Dankzij de vertrouwensband die je met ons opbouwt, zijn wij je vaste partner als het gaat om goederentransport.

Hoe gaat nachtdistributie in zijn werk? 

In de nacht is er niet altijd iemand aanwezig om een zending bij op te halen of af te leveren. Mocht er wel iemand aanwezig zijn, dan voeren we altijd een identiteitscontrole uit. Zo weten we zeker dat we jouw levering aan de juiste persoon geven. Mocht er geen persoon aanwezig zijn, dan maken we gebruik van de door jou aangeleverde sleutel of code. Ook het laden en lossen kunnen onze chauffeurs voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat je producten veilig op de plaats van bestemming afgeleverd worden. Om te alle tijde te weten waar de zendingen zijn, maken we gebruik van Track & Trace. We gaan op vertrouwelijke wijze om met je gegevens.

Kennismaken met Air-Ro 

Door het gebruik van sleuteladressen kunnen wij ook in de nacht zendingen ophalen en afleveren. Dit maakt nachtdistributie een stuk eenvoudiger. Of het nu gaat om medische monsters, benodigdheden voor laboratoria, elektronica of documenten, wij leveren het allemaal voor jou. Ook jouw bedrijf kunnen we helpen. Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact op via onze website.