Spoedtransport
De oplossing voor uw logistiek!

Spoedtransport

Spoedtransport behoort tot onze specialiteiten. Bij Air-Ro zit je goed als een snelle bezorging een vereiste is. Tot het spoedtransport behoort alles wat met prioriteit snel geleverd moet worden. Hierbij kan het om uiteenlopende zendingen gaan, van medisch spoedtransport tot aan gedocumenteerde leveringen. Al binnen 1 uur kunnen wij onderweg zijn om jouw zending te leveren. Op professionele wijze staan onze ervaren chauffeurs je bij. Wij zijn er om logistieke problemen voor je op te lossen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we voor je klaar. Dit doen wij tegen scherpe tarieven.

De voordelen van een snelle levering door Air-Ro

Het spoedtransport van Air-Ro heeft een goede reputatie als het gaat om de snelheid van de levering. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, kunnen wij al snel onderweg zijn voor je. Een groot voordeel van onze spoed koeriersdienst is dat wij allerlei goederen en documenten voor je kunnen transporteren. Binnen ons wagenpark is altijd gepast vervoer te vinden voor iedere zending, van personenauto’s tot aan vrachtwagens. Ook voor koeltransport, ook wel bekend als geconditioneerd transport, kun je bij Air-Ro terecht. Het is niet voor niets dat wij al meerdere jaren een betrouwbare partner voor diverse bedrijven zijn. Daarom kies je ons voor jouw spoed bezorging.

Altijd een snelle bezorging

Een spoed levering kan van alles zijn. Zo kan het zijn dat er meerdere pallets geleverd moeten worden, maar het kan ook gaan om een envelop met daarin belangrijke documenten. Om wat voor soort spoedtransport het ook gaat, onze ervaren chauffeurs zijn binnen 1 uur onderweg om een zending zonder overladen snel van A naar B te brengen. Onze koeriers vervoeren niet alleen je zending, maar ook het laden en lossen kun je aan hen overlaten. Wij zijn NIWO gecertificeerd. Spoedtransport voeren wij altijd op een vakkundige manier uit. Dankzij ons transportmanagementsysteem weten we altijd waar een levering is en kunnen we meteen ingrijpen in het geval van problemen. Tevens voeren we te allen tijde een identiteitscontrole uit, zodat we zeker weten dat jouw levering bij de juiste persoon terecht komt. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven.

Medisch spoedtransport 

Medisch spoedtransport is één van onze belangrijkste taken. Tot het medisch transport kunnen verschillende goederen behoren. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld monsters voor laboratoria, vaccins, medicijnen, donororganen, forensische materialen en meer. Ook tijdens medisch spoedtransport zijn zaken als snelheid en efficiëntie van belang. Zo kan een snelle levering van een donororgaan letterlijk het verschil tussen leven en dood zijn.
Daarnaast heeft de pandemie ons geleerd hoe belangrijk het is dat vaccins optimaal geleverd worden. Het belang van goed medisch spoedtransport moet niet onderschat worden.

Spoedtransport? Kies voor Air-Ro

Snelheid mag niet ten koste gaan van kwaliteit. Wij leveren persoonlijke service op maat voor diverse soorten goederen, van gevaarlijke stoffen tot aan vertrouwelijke documenten. Alles wordt met spoed vakkundig naar de eindbestemming vervoerd. Bovendien profiteer je bij ons van scherpe tarieven, ook als het gaat om snelle leveringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via onze website kun je eenvoudig contact met ons opnemen.