Spoedtransport
De oplossing voor uw logistiek!

Spoedtransport

AIR-RO spoedtransport staat bekend om de snelheid. Wij zijn de aangewezen partner voor uw logistieke problemen. Wij zijn in staat om binnen 1 uur onderweg te zijn met uw zending!

AIR-RO staat “altijd scherp”: super snel, overal & altijd van A naar B, professioneel in spoedtransport.

Wat vervoeren wij met spoed?

Wat vervoeren wij met spoed? Dit kan werkelijk van alles zijn: van belangrijke en/of vertrouwelijke documenten, monsters voor laboratoria, machineonderdelen tot aan een grote vracht met pallets. Als het met spoed naar de eindbestemming moet, dan doen wij dat vakkundig.

Al 2 jaar een betrouwbare partner van verschillende bedrijven

Met ruim 2 jaar ervaring zetten wij alles op alles om u een optimale en persoonlijke service te verlenen. Niet de grootste, maar wel de beste. Als koerier in omgeving Amsterdam vervoeren wij bijna alles met spoed naar het gewenste adres. Door heel Nederland. In twee jaar hebben we met vele bedrijven een mooie samenwerking opgebouwd.

Een spoedkoerier die altijd klaarstaat

Ons team koeriers bestaat uit een vaste kern mensen met jarenlange ervaring. U kunt rekenen op een vlotte afhandeling en professioneel vervoer door representatieve koeriers. Het laden en lossen, vastzetten van goederen en inschatten of pallets geschikt zijn om vervoerd te worden is voor onze koeriers geen enkel probleem. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn flexibel, 24/7 bereikbaar. Een spoedkoerier die altijd klaarstaat is een absolute must.

Op AIR-RO kunt u vertrouwen. Kortom, u kunt het volgende verwachten:

  • Van personenauto tot vrachtwagen, van envelop tot pallet
  • Binnen 1 uur onderweg
  • Ervaren chauffeurs
  • NIWO Gecertificeerd
  • Uw zending snel en zonder overladen van A naar B

Scherpe tarieven

Voor spoedzendingen profiteert u bij ons van scherpe tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.