Koeriersdiensten
De oplossing voor uw logistiek

Koeriersdiensten 

Air-Ro kun je inschakelen voor verschillende koeriersdiensten. Of je nu pakketten wilt versturen of gevaarlijke stoffen wilt laten vervoeren, wij helpen je er graag bij. Ook voor medisch transport ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit professionele chauffeurs die niet alleen beschikken over de juiste vooropleiding, maar ook over jaren aan ervaring. Voor elke klus weten we wat nodig is. We kunnen je helpen met opdrachten op de korte termijn, spoedtransport en meer. We bezorgen tot aan de voordeur. Ook het laden en lossen kunnen wij voor je uitvoeren. Dit doen wij snel en efficiënt, zonder in te boeten op het gebied van kwaliteit. Daarom kies je voor Air-Ro.

Welke soorten koeriersdiensten leveren we?

Air-Ro staat bekend om zijn veelzijdigheid. Je kunt gebruik maken van onze services voor diverse koeriersdiensten. Als het gaat om koerierswerk, kun je altijd bij ons terecht. Hieronder vertellen we je meer over een aantal van de koeriersdiensten die we voor je kunnen uitvoeren.

Medisch transport

Medisch transport is een breed begrip dat verschillende soorten goederen kan omvatten. Hierbij kun je denken aan het vervoeren van medicijnen, maar ook het aanleveren van donororganen behoort hiertoe. Snelle assistentie kan vereist zijn. Tevens kan geconditioneerd transport nodig zijn. Een goed voorbeeld hiervan is het vervoeren van vaccins. Vaccins moeten opgeslagen worden onder specifieke omstandigheden. De verkeerde temperatuur kan ervoor zorgen dat de vaccins verloren gaan. Air-Ro zorgt altijd voor de optimale omstandigheden. Zo weet je zeker dat alles naar behoren geleverd wordt.

Vertrouwelijke documenten

Vertrouwelijke documenten zijn er in allerlei soorten en maten. Medische dossiers en juridische documenten zijn hier bekende voorbeelden van. Een pakket opsturen is een fluitje van een cent. Dankzij onze gedocumenteerde leveringen kunnen wij een wettelijk veilige levering garanderen. Onze koeriers kunnen als getuige optreden, mocht dit nodig zijn. Wij voeren altijd een  identiteitscontrole uit, zodat we zeker weten dat de vertrouwelijke documenten in de juiste handen terechtkomen.

Speciaal transport

Ook transport op maat kunnen wij voor je leveren. Standaard distributie volstaat niet voor iedere levering. Soms kan er sprake zijn van afwijkende maten, terwijl we in andere situaties te maken kunnen krijgen met schadegevoelige items. Wij vinden altijd de optimale oplossing. Zo weet je zeker dat je vracht bij ons in goede handen is. Ook voor spoedtransport en project logistiek kun je op ons bouwen.

Koerierswerk? Air-Ro doet het

Al meer dan 2 jaar staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor onze partners. Voor ieder logistiek vraagstuk vinden wij de beste oplossing. Ook voor spoedtransport kun je gebruik maken van onze diensten. Al binnen 1 uur zijn we onderweg om snel en efficiënt jouw goederen of documenten af te leveren. Zelfs in de nacht kun je onze hulp inschakelen. Onze koeriers zitten strategisch verspreid door het hele land. Hierdoor kunnen we zendingen snel ophalen. Ons toegewijde team streeft te allen tijde 100% klanttevredenheid na. Bovendien kun je gebruik maken van onze services tegen scherpe tarieven. Overtuigd van de meerwaarde die Air-Ro voor je kan hebben? Neem gerust contact met ons op via onze website.

Waarom Airro?

Onze werkwijze