Koeriersdiensten
De oplossing voor uw logistiek

De oplossing voor uw logistiek

Korte termijn opdrachten of onvoorziene omstandigheden, er kunnen meerdere redenen zijn waarom uw goederen met spoed moeten worden vervoerd. Van kleine tot volle bussen zijn we in staat om uw zending binnen de snelste tijd op de plaats van bestemming te leveren. We bezorgen tot aan uw voordeur.

KOERIERSBEDRIJF

Al meer dan 2 jaar staan wij 24 uur klaar voor onze partners. De kracht van AIR-RO ligt bij de service voor, tijdens en na een transport. Graag gaan we met u in gesprek over de beste oplossing voor uw logistieke vraagstuk.

GECONDITIONEERDE KOERIERSZENDINGEN

Ook voor uw geconditioneerde spoed zendingen, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw producten vervoeren met een range van -22°c tot +25°c.

Onze koeriers zijn strategisch verspreid over het hele land en staan 24 uur voor u klaar. Indien nodig zijn wij binnen een uur overal in Nederland om uw zendingen op te halen. Dit heeft alles te maken met de kracht van ons gedreven team. Zij vormen de flexibele toppers waar AIR-RO bekend om staat.

KENNISMAKEN?

Uw uitdaging zien we graag als de onze. Zullen we afspreken? Laat uw gegevens achter of bel direct naar +31640875638

Waarom Airro?

Onze werkwijze

U belt ons vrijblijvend op via hier voor een kennismakingsgesprek. Samen met één van onze collega’s bespreekt u de mogelijkheden.

Wij nodigen u graag uit op gesprek, bij ons op kantoor in Diemen, om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Wij gaan voor u aan de slag en verzorgen de transport en logistiek. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken.