Skip to main content

KOELTRANSPORT

GECONDITIONEERD TRANSPORT

Geconditioneerd transport, ook wel bekend als koeltransport, is vaak nodig in Nederland. Of het nu gaat om voedsel, medische middelen, gevaarlijke stoffen of andere soorten vracht, bij AIRRO bieden wij volledig geconditioneerd transport over de weg aan van verschillende temperaturen.

Offerte aanvragen

OPTIMALE TEMPERATUUR VOOR UW GOEDEREN

Wij zijn gespecialiseerd in koeltransport en beschikken over meerdere voertuigen die geschikt zijn voor deze vorm van transport. Zo kunnen trailers in drie compartimenten verdeeld worden: diepvries, normaal en koel of warm, waardoor meerdere soorten goederen in één keer vervoerd kunnen worden.

VEILIGHEID GEGARANDEERD

Bij AIRRO garanderen we de veiligheid van iedere levering, ongeacht of het gaat om voedsel of medisch transport. Dankzij het gebruik van Track & Trace weten we altijd waar een levering is en kunnen we deze snel aan je leveren. Onze professionele chauffeurs hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze iedere klus moeten klaren.

ZORGVULDIG VERVOER VAN BELANGRIJKE ITEMS

Naast koeltransport zijn we ook gespecialiseerd in medisch transport. We zorgen ervoor dat de items op de juiste temperatuur bewaard worden, zoals vaccins die tijdens een pandemie niet verloren mogen gaan of donororganen die snel en op de juiste manier vervoerd moeten worden.

BETAALBAAR GECONDITIONEERD TRANSPORT

Bij AIRRO bieden we aangename tarieven aan, zodat geconditioneerd transport voor iedereen betaalbaar is. Ben je benieuwd naar wat AIRRO voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via onze website en wij helpen je graag verder.

WAAROM AIRRO?

  • Binnen 30 min ophalen in Nederland
  • Track & Trace
  • Transparante prijs
  • NIWO Certificering
  • AVC/CMR Transporteurs
  • 24/7 service

PRIJS TRANSPORT BEREKENEN:

Benieuwd wat uw transport ongeveer zal kosten? Bereken eenvoudig een prijsindicatie met onze online tool!

Prijs transport berekenen