Skip to main content

VERTROUWELIJKE LEVERINGEN

SLEUTELADRESSEN

Bij AIRRO begrijpen we dat vertrouwen en veiligheid essentieel zijn bij het transporteren van vertrouwelijke documenten en leveringen op sleuteladressen. Daarom bieden we een gespecialiseerde dienst aan die deze aspecten combineert om aan al uw behoeften te voldoen. Onze ervaren en professionele chauffeurs streven altijd naar 100% klanttevredenheid en alle voertuigen zijn NIWO-gecertificeerd.

Sleuteladressen zijn cruciaal bij nachtdistributie en andere situaties waar niemand aanwezig is om een zending te overhandigen of te ontvangen. AIRRO zorgt voor een soepele afhandeling door het gebruik van sleutels of codes die door u worden verstrekt. Hiermee kunnen onze chauffeurs volgens instructies de juiste zendingen ophalen en afleveren.

Offerte aanvragen

GEDOCUMENTEERDE LEVERINGEN

Gedocumenteerde leveringen zijn belangrijk voor het veilig vervoeren van vertrouwelijke documenten, zoals medische dossiers, juridische stukken of contracten. AIRRO biedt een wettelijk veilige dienst met beveiligd transport en identiteitscontroles om ervoor te zorgen dat de juiste ontvanger de documenten in handen krijgt.

Onze chauffeurs kunnen tevens als getuige optreden bij de levering van aangetekende post. We maken gebruik van een geavanceerd transportmanagementsysteem en Track & Trace om de veiligheid van uw zendingen te waarborgen. Hierdoor zijn we in staat om direct actie te ondernemen bij eventuele problemen.

UW BETROUWBARE PARTNER

AIRRO is uw betrouwbare partner voor alle soorten goederentransport, van medisch transport tot aan gedocumenteerde en vertrouwelijke leveringen. Ontdek de mogelijkheden op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie. Laat AIRRO uw vertrouwelijke leveringen en nachtdistributie verzorgen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

WAAROM AIRRO?

  • Binnen 30 min ophalen in Nederland
  • Track & Trace
  • Transparante prijs
  • NIWO Certificering
  • AVC/CMR Transporteurs
  • 24/7 service

PRIJS TRANSPORT BEREKENEN:

Benieuwd wat uw transport ongeveer zal kosten? Bereken eenvoudig een prijsindicatie met onze online tool!

Prijs transport berekenen