Skip to main content

SPOEDTRANSPORT

ONZE SPECIALITEIT : SPOEDTRANSPORT

Spoedtransport is een van de specialiteiten van AIRRO. Of het nu gaat om medisch spoedtransport, belangrijke documenten of andere dringende zendingen, wij zorgen voor een snelle en professionele levering. Met onze ervaren chauffeurs en diverse voertuigen, kunnen we vrijwel altijd binnen 30 minuten door heel Nederland ophalen en snel op weg zijn om jouw zending te bezorgen.

Offerte aanvragen

SNELHEID & KWALITEIT

Bij AIRRO begrijpen we het belang van snelheid zonder in te leveren op kwaliteit. Ons team is 24/7 beschikbaar om logistieke problemen op te lossen en biedt een persoonlijke service op maat, tegen scherpe tarieven. Ons wagenpark bestaat uit verschillende formaten voertuigen, van personenauto’s tot vrachtwagens, waardoor we altijd passend vervoer kunnen bieden voor elke zending.

MEDISCH SPOEDTRANSPORT

Medisch spoedtransport is een cruciaal onderdeel van onze dienstverlening. Of het nu gaat om monsters voor laboratoria, vaccins, medicijnen, donororganen of forensische materialen, we zorgen voor een snelle en efficiënte levering. Dit kan in sommige gevallen, zoals bij het transport van donororganen, letterlijk het verschil tussen leven en dood betekenen.

GEAVANCEERD TRANSPORTMANAGEMENTSYSTEEM

Dankzij ons geavanceerde transportmanagementsysteem weten we altijd waar een zending zich bevindt en kunnen we direct ingrijpen in geval van problemen. Bovendien voeren we altijd een identiteitscontrole uit, zodat we er zeker van zijn dat jouw levering bij de juiste persoon terechtkomt.

KIES VOOR AIRRO

Kies voor AIRRO als je betrouwbare partner voor spoedtransport. Wij bieden snelle en vakkundige leveringen voor diverse soorten goederen, van gevaarlijke stoffen tot vertrouwelijke documenten. Neem eenvoudig contact met ons op via onze website om de mogelijkheden te bespreken en laat ons je helpen met al jouw spoedtransportbehoeften.

WAAROM AIRRO?

  • Binnen 30 min ophalen in Nederland
  • Track & Trace
  • Transparante prijs
  • NIWO Certificering
  • AVC/CMR Transporteurs
  • 24/7 service

PRIJS TRANSPORT BEREKENEN:

Benieuwd wat uw transport ongeveer zal kosten? Bereken eenvoudig een prijsindicatie met onze online tool!

Prijs transport berekenen