Skip to main content

ADR

VEILIG VERVOER VAN GEVAARLIJKE STOFFEN

Bij AIRRO begrijpen we hoe belangrijk het is om uw gevaarlijke goederen veilig en efficiënt te vervoeren. Daarom bieden wij ADR-transport aan, waarbij we voldoen aan de internationale voorschriften voor het vervoeren van gevaarlijke goederen over de weg. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om het vervoer van gevaarlijke goederen op een veilige en efficiënte manier uit te voeren. Of het nu gaat om chemische stoffen, giftige stoffen, brandbare stoffen of andere gevaarlijke goederen, wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en efficiënt wordt afgehandeld.

Offerte aanvragen

WAT IS ADR EN WAAROM IS HET BELANGRIJK?

Het ADR-verdrag heeft betrekking op het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg en bevat voorschriften voor het verpakken, markeren, etiketteren en documenteren van gevaarlijke goederen. Bij AIRRO hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw zendingen en daarom houden we ons aan de voorschriften van het ADR-verdrag. Op deze manier garanderen we dat uw zending veilig en efficiënt wordt vervoerd, zonder risico op ongelukken of schade aan het milieu.

VEILIGHEID EN EXPERTISE

Wij ondernemen alle stappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat jouw goederen veilig en optimaal worden getransporteerd. Onze chauffeurs zijn experts op het vlak van gevaarlijke stoffen en beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het vervoer van gevaarlijke stoffen optimaal uit te kunnen voeren.

KIES VOOR AIRRO

Kies AIRRO voor veilig en optimaal transport van gevaarlijke stoffen. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd en werken volgens het ADR-verdrag. We nemen de veiligheid van jouw goederen zeer serieus en bieden diverse soorten transport aan.

WAAROM AIRRO?

  • Binnen 30 min ophalen in Nederland
  • Track & Trace
  • Transparante prijs
  • NIWO Certificering
  • AVC/CMR Transporteurs
  • 24/7 service

PRIJS TRANSPORT BEREKENEN:

Benieuwd wat uw transport ongeveer zal kosten? Bereken eenvoudig een prijsindicatie met onze online tool!

Prijs transport berekenen