Skip to main content

OVER ONS

BEDRIJF

AIRRO staat als logistiek dienstverlener dag en nacht klaar voor haar opdrachtgevers. Wij zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossing om goederen te transporteren. AIRRO beschikt over een verscheidenheid aan wagens binnen een groot netwerk in Nederland om de logistieke dienstverlening optimaal uit te kunnen voeren.

TEAM

AIRRO voorziet haar opdrachtgevers van de meest geschikte oplossing middels een team van ervaren professionals. Het serviceteam probeert altijd mee te denken met de behoeftes van de klant. De medewerkers van AIRRO zijn flexibel en leveren maatwerk. AIRRO staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

DUURZAAM

De focus ligt op efficiënte planning van transportschema’s en optimale belading van transportmiddelen. Daarnaast heeft AIRRO ambitieuze doelen die haar CO2-voetafdruk flink zullen verlagen. De pijlers zijn gericht op het gebruik van de voertuigen, waarbij uiteindelijk een volledig elektrisch wagenpark zal worden gerealiseerd. Zo draagt AIRRO bij aan het Nederlandse klimaatakkoord wat vanaf 2025 zijn intrede doet.

SAMENWERKEN?

Ontdek hoe wij uw transport kunnen ontzorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of bereken alsvast een prijsindicatie voor uw gewenste service!

Offerte aanvragen

OUR TEAM

Victor Laforga

CEO

Wynse Gunning

CRO

Maher Bada

Project Manager

Mats wanders

Operations Manager