Skip to main content

TRACK & TRACE

Bij AIRRO maken wij voor iedere levering gebruik van Track & Trace. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om medisch transport, het bezorgen van vertrouwelijke documenten of het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Dankzij het gebruik van Track & Trace weten we te alle tijde waar een levering zich bevindt. Zien we dat een chauffeur van zijn route afwijkt of dat deze te lang stilstaat, dan ondernemen we meteen actie. Zo waarborgen we altijd de veiligheid van jouw levering. Ook als klant kun je een pakket versturen met Track and Trace. Dankzij deze Track and Trace verzending kun je precies zien waar de documenten of goederen zijn en hoelang het duurt voordat de levering zal arriveren.

WAT IS TRACK & TRACE?

Track & Trace is een Engelse term. Dit houdt in dat leveringen gevolgd en getraceerd kunnen worden. Het stelt zowel ons als jou in staat om altijd te zien waar een zending is. Wij maken gebruik van ons eigen tracking-systeem om dit bij te houden. Iedere keer dat een zending zich verplaatst, wordt het pakket gescand. Dankzij deze scans krijg je live updates van waar de zending zich op dat moment bevindt. Zo blijf je altijd op de hoogte. Vooral bij tijdgevoelige zendingen kan het handig zijn om te zien rond welke tijd je een levering kan verwachten.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN TRACK AND TRACE VERZENDINGEN?

Er zijn meerdere redenen waarom Track & Trace ideaal is. Ten eerste is het mogelijk om altijd je verzending te traceren. Je weet niet alleen exact waar een levering zich bevindt, maar ook rond welke tijd de zending zal arriveren. Hiervan worden realtime updates online geplaatst. Je blijft altijd optimaal op de hoogte. Bij internationale zendingen kun je meteen actie ondernemen als je ziet dat er vertragingen zijn opgetreden, bijvoorbeeld bij de douane. Dit kan gebeuren als er papierwerk ontbreekt. Dankzij Track & Trace kun je dit papierwerk zo snel mogelijk aanleveren, om verdere vertraging te voorkomen. Bovendien geeft dit systeem je als afzender een professionelere uitstraling.

HOE GEBRUIKEN WIJ TRACK AND TRACE?

Track & Trace is niet alleen handig voor onze klanten. Ook wij maken hier gebruik van om onze chauffeurs te monitoren. Dit doen wij zodat we zeker weten dat jouw zendingen altijd naar behoren arriveren. In een aantal gevallen grijpen wij in. Zo attenderen wij onze chauffeurs erop wanneer er afgeweken wordt van de route. Daarnaast nemen we even polshoogte wanneer onze chauffeurs te lang stilstaan met een vracht. In het geval van vertrouwelijke documenten dan wel goederen met een hoge waarde is het van belang dat de beveiliging op orde is. Track & Trace helpt ons hierbij en vormt een belangrijke ondersteuning voor ons transportmanagementsysteem.

PAKKET VERSTUREN MET TRACK AND TRACE VIA AIRRO

Op het gebied van koeriersdiensten zijn er weinig aanbieders veelzijdiger dan AIRRO. Van koeltransport tot aan gedocumenteerde leveringen, wij doen het allemaal. Dankzij onze scherpe tarieven hebben we een streepje voor op de concurrentie. Ook de hoge kwaliteit van ons werk spreekt in ons voordeel. Via onze website kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

logo Verizon Connect logo Easy Trans Software

WAAROM AIRRO?

  • Binnen 30 min ophalen in Nederland
  • Track & Trace
  • Transparante prijs
  • NIWO Certificering
  • AVC/CMR Transporteurs
  • 24/7 service

PRIJS TRANSPORT BEREKENEN:

Benieuwd wat uw transport ongeveer zal kosten? Bereken eenvoudig een prijsindicatie met onze online tool!

Prijs transport berekenen